Węgorz w pikantnej marynacie (1942) 160g COMUR

Węgorz w pikantnej marynacie (1942) 160g COMUR

COM031

40,00 PLN

Wykwintne danie o charakterystycznym pikantnym smaku zaspokoi gusta nawet najbardziej wymagających smakoszy. Doskonale nadaje się jako niecodzienny dodatek na wyjątkowe okazje, ale również jako niespotykana przystawka o pikantnym charakterze.

Comur jest fabryką tradycyjnych portugalskich konserw z doświadczeniem sięgającym 1942 roku, która u swych początków zasłynęła jako „fabryka węgorzy”. Z tejże dawnej „fabryki węgorzy” utworzono muzeum konserw rybnych, gdzie poznać można najbardziej tradycyjne metody produkcji przetworów rybnych w puszkach. Stopniowo poszerzając ofertę, Comur stworzył szeroki wachlarz oferowanych konserw z ryb i owoców morza. Dziś szczyci się konserwami znakomitej jakości, jednocześnie pozostając wiernym tradycyjnym procesom produkcji. Comur stosuje ręczną produkcję dla wszystkich swoich konserw. Nowo otwarty firmowy sklep w Lizbonie przyciąga miłośników specjałów z ryb i owoców morza. Produkty marki Comur nie zawierają glutenu, konserwantów ani innych sztucznych dodatków. 

COMUR

węgorz (60%), olej roślinny, ocet, czosnek, przyprawy, papryczka piri-piri, sól

Wartość odżywcza na 100g odsączonego produktu: wartość energetyczna 1065kJ/304 Kcal, tłuszcze 25g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,1g, węglowodany 0g, w tym cukry 0g, białko 20,2g, sól 2g.

Produkt portugalski

Podobne produkty