Producenci

Marki Jest 20 marek

Pokazuje 1 - 20 z 20 elementów
  • CABO DE PEÑAS

    CONNORSA, założona w 1985 roku, jest jedną z najbardziej cenionych firm w branży za jej zdolność do przystosowania się do potrzeb rynku i gustu klientów.

  • CAMPOS SANTOS

    To dzikie przyprawy łączące intensywny aromat i smak. Ich piękny, naturalny wygląd wskazuje na naturalne miejsce pochodzenia.

  • CANTINHO DAS AROMATICAS

    Cantinho das Aromaticas to magiczne i niezwykle aromatyczne miejsce, powstałe w 2002 roku jako pierwsza w Portugalii szkółka uprawy wyłącznie roślin aromatycznych, których było aż 150 gatunków. Początkowo dedykowana do zaopatrywania przemysłu kosmetycznego i farmaceutycznego w zioła organiczne, w 2007 roku rozpoczęła produkcję pod własną marką – w celach spożywczych.

  • COMUR

    Comur jest fabryką tradycyjnych portugalskich konserw z doświadczeniem sięgającym 1942 roku, która u swych początków zasłynęła jako „fabryka węgorzy”.

  • DELTA Q

    Delta jest największą i najbardziej popularną marką kawy w Portugalii. W swojej ofercie posiada także specjalną kawę w kapsułkach skierowaną do użytkowników posiadających kapsułkowe ekspresy do kawy.

  • GORREANA

    Gorreana jest najstarszą, funkcjonującą od 1883 roku, fabryką herbaty w Europie - mieści się  na wyspie São Miguel w archipelagu Azorów. Oferuje całkowicie wolną od pestycydów, fungicydów i herbicydów herbatę z własnych plantacji.

  • LA CAFFERIA prawdziwa włoska kawa

    La Cafferia to brand tradycyjnej, włoskiej palarni kawy założonej w 1972 roku. Połączenie doskonałej techniki z doborem najwyższej jakości ziaren arabiki i robusty sprawia, że każdy z nas może spróbować prawdziwego włoskiego espresso - pełnego mocy i temperamentu.

  • LAGAR DO MEL

    To portugalski lokalny producent miodów i produktów pszczelarskich (pyłku, wosku pszczelego, mleczka pszczelego, propolisu). Posiada kilka pasiek w Tras-os-Montes i Norte Litoral.

  • LISBON TEA CO.

    LISBON TEA CO. powstała z myślą o stworzeniu wyjątkowej portugalskiej herbaty, która odróżniałaby się od wszystkich istniejących produktów swoim unikalnym charakterem i portugalskim profilem smakowym.

  • LUÇAS

    W 1896 roku Joaquim Pedro Ferreira Luças założył pierwszą  w Matosinhos w Portugalii fabrykę konserw rybnych. Wartości i tradycje w produkcji konserw rybnych wytyczone przez założyciela są przekazywane z pokolenia na pokolenie i kultywowane do dziś przez jego potomków w fabryce Luças & C ª.

  • NOVARROZ

    Novarroz jest portugalską rodzinną firmą, założoną w 1979 roku. Historia rodziny w przemyśle ryżowym rozpoczęła się jednak w latach sześćdziesiątych ubiegłego wieku od niewielkiej rzeki i tradycyjnego młyna.

  • Portugalska kawa DELTA - A Mesa oficjalny partner

    Delta jest największą i najbardziej popularną marką kawy w Portugalii. Fabryka Delta Cafes nadzoruje cały proces produkcji kawy – od kontrolowanych dostaw z poszczególnych plantacji poprzez powolne palenie ziaren, ocenę jakości aż do pakowania.

  • QUINTA D'AVO

    Quinta d'Avó, czyli "gospodarstwo babci", jest liderem na rynku portugalskim w produkcji sosów i marynat. To także synonim jakości i nowoczesnej produkcji.

  • SANTA CATARINA

    Fabryka portugalskich konserw Santa Catarina znajduje się w Calheta na wyspie Sao Jorge w archipelagu Azorów i zajmuje się wyłącznie produkcją konserw z tuńczyka.

  • SERRATA

    Firma Serrata powstała w 1928 roku z połączenia firmy Cidacel i jej oliwy z oliwek Beirao i Manuelem Serrą do Serrata zarządzającą VilaFlor.

  • TOKDEMAR

    Firma ALGAplus zajmuje się wytwarzaniem produktów na bazie wodorostów morskich w kontrolowanym, certyfikowanym środowisku.

  • TREMOCEIRA

    Tremoceira lda., to założona w 1966 roku przez Antónia Bastosa firma produkująca najwyżej jakości oliwy, oliwki, łubin, pasty i marynaty. To tradycyjne portugalskie smaki zawarte w prostych, naturalnych recepturach wykorzystywanych na co dzień w portugalskich kuchniach.

Pokazuje 1 - 20 z 20 elementów